Vankalla kokemuksella

Etusivu » Yritys » Historia

Historia

TL-Maint tarjoaa Jyväskylässä erilaisille ja -kokoisille kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen. Meiltä saat myös kaikki kiinteistön tarvitsemat tekniset palvelut, korjausrakentamisen sekä vihersuunnittelun ja -rakentamisen palvelut.

Tarinamme alkoi vuonna 2002 halusta tehdä kiinteistöjen huoltoa pykälän verran paremmin. Lokakuun lopusta 2018 alkaen TL-Maintista osa Kotikatua, jolloin paikallinen palvelu sai lisää taustavoimaa. Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy sulautui osaksi TL-Maint Oy:tä 30.4.2019. Syyskuussa 2020 Kotikatu ja PHM Group yhdistyivät samaan konserniin.

Tänä päivänä TL-Maint on PHM partner – osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Cateva ja TL-Maint kuuluvat samaan konserniin, joten kauttamme saa palvelut kattavasti kiinteistön tarpeisiin.

Luotettava kumppani ja arvostettu työnantaja

Tavoitteenamme on olla alan paras kumppani ja työnantaja. Asiakkaillemme tahdomme tarjota kiinteistön huoltoon liittyviä palveluja kustannustehokkaasti, tinkimättä laadusta tuumaakaan. Työnantajana haluamme olla ammattilaistemme arvoinen. Arvostamme aitoja ihmisiä, joilla on asenne kunnossa työntekoa kohtaan. Meidän tapamme järjestellä töitä perustuu ajatukseen, jossa työntekijämme voivat erikoistua tiettyihin työtehtäviin ja tehdä niitä joustavasti eri kohteissa tai kehittyä monipuolisiksi ammattilaisiksi. Pidämme huolta työntekijöistämme tarjoamalla mm. talon oman kuntosalin ja kuntosaliohjaajan, ensiluokkaiset työvälineet ja työskentelyolosuhteet sekä jatkuvan mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä.

Laatu

Taitavien tekijöiden lisäksi hyvä työjälki vaatii myös hyvän kaluston. Sen vuoksi pidämme huolta siitä, että ammattilaistemme käytössä on aina kilpailukykyinen kalusto, joka mahdollistaa työskentelymme erilaisissa, kaikenkokoisissa kohteissa ympäri vuoden.

Paikallisuus

Paikallisena toimijana pystymme vastaamaan niin asiakkaiden kuin työntekijöidemme tarpeisiin joustavasti ja nopeasti. Tunnemme kaupunkimme sen alueineen ja erityispiirteinen erinomaisesti. Aluejakoon perustuva työskentely mahdollistaa sekä kustannustehokkuuden että ripeyden ja laadukkaan työnjäljen.

Luottamus

Haluamme olla niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme luottamuksen arvoisia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja palvelemme heitä ilolla ja ylpeydellä. Tämän mahdollistaa sitoutuneet ja motivoituneet työntekijämme.

Kysy minulta lisää!

Aluejohtaja
Arttu Ojala

Lähetä sähköpostia

Haluatko osaksi ammattilaistemme joukkoa vai ostaa palveluitamme?

Tarjoamme Jyväskylässä erikokoisille asuntoyhtiöille ja toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaisia kiinteistönhoidon palveluita kuten kiinteistöhuoltoa, ulkoalueiden hoitoa ja viherpalveluita.

Haemme koko ajan palvelukseemme ammattitaitoisia, motivoituneita työntekijöitä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteistyön aloittamisesta!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot