Luotettavaa ammattiosaamista

Etusivu » Palvelut » Viherhoito ja -rakentaminen

Viherrakentamista Jyväskylässä ja Jyväskylän seudulla

Viherrakentaminen on oivallinen keino parantaa kiinteistön pihan ulkoasua sekä lisätä pihan viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Huolellisesti suunniteltu, helppohoitoinen ja hyvin pidetty piha nostaa myös kiinteistön arvoa ja pienentää huoltokustannuksia.

Viherrakentaminen kuuluu luontevana osana kiinteistöhuollon palveluihin. Viherrakentajat, puutarhurit ja  viheralueiden hoitoon erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat pihojen pienistä ja suuremmista muutostöistä joustavasti ja laadukkaasti. 

Vihersuunnittelua viimeisen päälle

Vihersuunnittelun ammattilaiset auttavat sinua niin pienissä kuin suurissa pihan uudistustöissä.

Kaunis piha toimii käyntikorttina

Hyvin hoidettu, käytännöllinen ja turvallinen piha on viihtyisän ympäristön kulmakivi. Teemme pihasuunnitelmat tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelupalveluissa olemme erikoistuneet yksityis- ja yritysasiakkaiden sekä taloyhtiöiden pihoihin. Olemme suunnitelleet vuosien varrella huomattavan osan toteuttamistamme kohteista itse. Palveluksessamme on kokeneita pihasuunnittelijoita.

Henkilökohtainen palvelu

Jokaisen vihertyökohteen tarpeet varmistetaan aina aluksi tehtävällä kartoituksella. Teemme neuvontakäyntejä, luonnoksia tai yksityiskohtaisia pihasuunnitelmia työselityksineen. Toteutusidea voi olla kynäpiirros tai esim. Vectorworks-ohjelmalla tehty suunnitelma. Tärkeintä on kuitenkin ammattitaito, hyvä kokemus ja ennen kaikkea onnistunut ratkaisu.

Yleissuunnitelmat

Teemme koko pihan ja pihakokonaisuuksien yleissuunitelmia. Yleissuunnittelussa hahmotetaan yhdessä pihan tilanjako eri toiminnoille, kuten oleskelualueille, leikkialueille, pengerryksille, vesiaiheille, ajoväylille ja pysäköinnille jne. sekä suunnitellaan alueiden pinnoitteet, pihan kasvillisuus ja perusvarustus. Huomioimme aina myös tontilla olemassa olevien maastonmuotojen ja materiaalien hyödyntämismahdollisuudet.

Yksityiskohtaiset vihersuunnitelmat

Saat meiltä myös mittatarkat vihersuunnitelmat, jossa on pihan tilanjaon lisäksi yksityiskohtaisesti määritelty kasvillisuus, pinnoitteet, kalusteet ja varusteet sekä annettu niiden määräluettelot urakkalaskentaa varten. Viherrakentamisen yleisestä työselityksestä poikkeavat työohjeet annetaan kirjallisena poikkeamatyöselityksenä.

Jyväskylän kauneimmat pihat

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme suunnittelee, toteuttaa ja pitää kaikkiaan n. 500 pihaa kauniina ja kunnossa Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella asuntoyhtiönne tai toimitilojenne pihojen tarpeisiin sopivin viherpalvelupaketti.

Viimeisteltyä viherrakentamista

Teemme viherrakennustöitä (vihertyöt, kivityöt, puutyöt, pihakalusteet jne.) kokonaisurakointina, osaurakointina ja myös laskutustyönä. Halutessasi hankimme kaikki tarvikkeet itse tai tarvittaessa toteutamme työt omista tarvikkeistasi.

Kaunis ja turvallinen ympäristö

Kaikelle toteutukselle on tärkeää huolellinen ennakkovalmistelu. Ammattilaisen käsissä oikeat työvälineet saavat aikaan upeaa jälkeä. Käytössämme on kattavasti uuden sukupolven saasteettomia ja äänettömiä akkutyökaluja, sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja polttomoottorikäyttöisiä koneita ja puutarhatyövälineitä.

Kaikessa tekemisessämme huomioimme niin ekologisuuden, viranomaismääräykset kuin viheralan laatuvaatimukset. Huolehdimme mm. tarvittavista salaojituksista ja esimerkiksi leikkipaikkarakentamisessa rakenteineen ja alustoineen varmistamme EU-direktiivien määräysten täyttymisen.

Kestävä kehitys

Tontilla hyödynnettävissä olevat materiaalit huomioimme rakentamisessa alusta saakka ja pihan hulevesien ohjailun toteutamme ekologisesti kestävällä tavalla. Istutettavan kasvillisuuden hankimme luotettavista taimistoista ja pihaan hankittava multa täyttää Viherympäristöliiton laatuvaatimukset. Pyrimme sijoittamaan pihaan myös ns. hyötykasvillisuutta sekä varaamme vaikka pienenkin pihan osan niittykasveille, sillä niityt ovat tärkeitä linnuille, pölyttäville hyönteisille ja muulle luonnolle.

Laadukas työnjälki

Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa sertifioidun laatujärjestelmän viherrakentamisesta. Toteuttamiamme kohteita on myös palkittu valtakunnallisella tasolla. Olemme tiiviisti mukana viheralan järjestötoiminnassa. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on aina tehdä työ kerralla oikein ja hyvin. Dokumentoimme myös kaiken tekemisemme huolellisesti.

Esteettisyys ja toimivuus

Piha on tekijöittensä aikaansaama taideteos. Vuodesta 1965 lähtien olemme suunnitelleet ja toteuttaneet mitä erilaisimpia ja näyttävimpiä kokonaisuuksia pienistä rivitalon asuntopihoista aina laajoihin viheralueihin niin yksityisillä henkilöillä, yrityksillä kuin julkisella sektorilla. Seisomme ylpeänä oman työmme takana ja huolehdimme, että piha on paitsi kaunis mutta myös viihtyisä sosiaalisen kanssakäymisen paikka kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille.

Jyväskylän kauneimmat pihat

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme suunnittelee, toteuttaa ja pitää kaikkiaan n. 500 pihaa kauniina ja kunnossa Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella asuntoyhtiönne tai toimitilojenne pihojen tarpeisiin sopivin viherpalvelupaketti.

Viheraluehoitoa ammattitaidolla

Hyvin hoidettu, käytännöllinen ja turvallinen piha on viihtyisän ympäristön kulmakivi.

Viherkausi osaavissa käsissä

Viherkautemme alkaa maaliskuussa ja jatkuu yleensä marraskuulle saakka säistä riippuen. Viherpalveluistamme vastaa kokenut henkilöstö ja palvelumme ovat erittäin kattavat: meiltä saat esimerkiksi viheralueiden yleisen puhtaanapidon, nurmikoiden ja nurmipohjaisten pelialueiden hoidon, kausikasvien, puiden ja pensaiden istutukset ja hoidon, kalkitukset, lannoitukset ja kuorikatteen levitykset… – mitä vain pihasi ja viheralueesi tarvitsevat. Kaikki hoitotoimenpiteet pyritään tekemään kasvien kannalta oikea-aikaisesti. Teemme myös talvisuojaukset jyrsijöiden ja pakkasen varalta.

Ammattitaito

Viherpalveluistamme vastaa ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö: talossamme on kaikkiaan 50 vuoden kokemus ja tietotaito viherpalveluista ja viheralueiden hoidosta erikoisammattitaitoineen. Työn jälki ja laatu ovat näin ollen vertaansa vailla.

Aluepuutarhurit

Aluepuutarhurijärjestelmällä varmistamme, että kaikissa kohteissa kausityöt tapahtuvat oikea-aikaisesti. Kullakin alupuutarhurilla on oma alueensa, tiiminsä ja kalustonsa ja he toimivat alueella itsenäisesti. Asiakas voi aina ottaa suoraan yhteyttä omaan aluepuutarhuriinsa.

Laatu

Ammattitaitoinen henkilöstö ja laadukkaat työvälineet takaavat viimeistellyn ja näyttävän työnjäljen. Vihertöihin liittyvät konetyöt toteutamme aina yhteistyössä ulkoalueiden hoitotiimiemme kanssa. Hoitotoimenpiteiden oikea-aikaisuus takaa sekä laadun että ekologisuuden.

Jyväskylän kauneimmat pihat

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme suunnittelee, toteuttaa ja pitää kaikkiaan n. 500 pihaa kauniina ja kunnossa Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella asuntoyhtiönne tai toimitilojenne pihojen tarpeisiin sopivin viherpalvelupaketti.

Viherkasvien hoito

Viherkasvihoitajamme huolehtivat viherkasvien hoidosta erilaisissa yritysten ja julkisten laitosten toimitiloissa./p>

Estetiikkaa ja viihtyisyyttä

Hyvin hoidetut viherkasvit ovat paitsi kauniita sisustuselementtejä, myös ilmanlaatua parantava tekijä. Viherkasvihoitajamma vastaavat ammattitaidolla kaikenlaisten viherkasvien hoidosta tarpeidenne mukaan. Meiltä saat myös viherkasvi-istutusten toimitukset esimerkiksi täyden palvelun pakettina eli viherkasvit istutettuna ruukkuihin.

Aina aitoja kasveja ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää tai kauneutta halutaan paikkoihin, jossa elävät kasvit eivät menesty. Tällöin voimme luonnonmateriaaleilla ja silkkikasveilla tehdä sisätiloihin pysyviä, helppohoitoisia ratkaisuja.

Tilakohtaiset suunnitelmat

Yksilölliset vihersisustussuunnitelmat ovat osa julkisten tilojen ja yritysten sisustamista. Suunnittelemme kuhunkin tilaan, tyyliin ja arkkitehtuuriin sopiviksi paitsi kasvit myös niiden astiat ja altaat. Olipa kyse yksittäisestä viherkasvi-istutuksesta tai julkisten tilojen suuresta kokonaisuudesta, huolehdimme niistä ammattitaidolla.

Kokonaisvaltainen palvelu

Asiantunteva suunnitelman pohjalta teemme ammattitaitoisen toteutuksen. Kasvien valinnassa huomioimme kasvupaikkavaatimusten ja sisustustyylien lisäksi esimerkiksi allergiat. Meiltä saat näyttävät, laadukkaat ja ajattomat istutusaltaat ja ruukut sekä viherkasvien istutus- ja kuljetuspalvelut.

Huollot ja toimitukset

Olemme asiantunteva kumppani myös viherkasvien kunnossapidosta huolehtimisessa. Meiltä saatkin viherkasvien huoltopalvelun ja vanhojen kasvien perushuoltopalvelun. Lisäksi toimitamme ja huollamme kukkivat kausikukat toimistoihin ja yritysten sisäänkäyntien tai oleskeluterassien yhteyteen.

Viherkasvien ympärivuotista hoitoa Jyväskylässä

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme hoitaa ja huoltaa viherkasvikohteet Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö aluepuutarhurillemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella sisätiloihinne toimivimmat viherkasvivalinnat ja niiden hoito.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot