Laadukkaalla siivouksella saat kiinteistöille pidempää käyttöikää ja käyttäjille parempaa viihtyvyyttä.

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut » Liiketilojen siivous

Liikekiinteistöjen laadukasta siivousta erilaisiin tarpeisiin Jyväskylässä ja lähialueilla

Huolellinen ja säännöllisesti tehty siivous tarkoittaa kiinteistölle pidempää käyttöikää ja sen käyttäjille terveellistä ja viihtyisää oleskelua kiinteistössä. Me olemme siivouspalveluiden saralla kokeneita ammattilaisia. Hoidamme yleisten tilojen siivoukset sekä erikseen tilattavat siivousurakat esim. toimistotiloihin, tuotantotiloihin ja tehtaisiin. Myös kausiluonteiset työt kuten ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Siivouksen tasokas lopputulos on paitsi vahvan osaamisemme myös laadukkaitten koneiden ja välineiden ansiota. Käytämme siivoustöissämme suurelta osin ympäristöystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita ja huolehdimme näin toimintamme ekologisesta vastuullisuudesta.

Me siivoamme mm.

  • Toimistot
  • Teollisuuskiinteistöt
  • Tuotantotilat
  • Kauppakeskukset ja myymälät
  • Palvelutalot
  • Liikuntakeskukset
  • Koulut ja oppilaitokset
  • Terveydenhoitotilat

Puhdasta ja viihtyisää elämistä ja olemista

TL-Maintin lähes 100 ammattitaitoisen siivoustyöntekijän vastuulla on Jyväskylässä yli 500 siivouskohdetta. Olipa tarpeenne päivittäiselle, viikoittaiselle tai kuukausittaiselle siivoukselle, taloyhtiössä, toimistossa tai liiketilassa, mitoitetaan palvelumme aina yksilöllisiä tarpeitanne ja toiveitanne vastaaviksi.

Laatu

Siivoustyön laatu on meille hyvin tärkeää ja seuraamme sitä jatkuvasti. Oma keskuspesulamme takaa sen, että käyttämämme siivousvälineet ovat aina ensiluokkaisen puhtaita. Käytämme nykyaikaisia ja ekologisia matalalämpötilapesuaineita.

Sujuvuus

Jokaisesta siivouskohteesta vastaa työpari, jolloin voit olla varma, että myös erityistapauksissa kiinteistönne siivoaja tuntee kohteesi. Nopean palvelun varmistamiseksi olemme jakaneet kaupungin pienempiin alueisiin, josta vastaa oma tiiminsä.

Ammattiylpeys

Olemme ylpeitä työntekijöistämme, jotta henkilöstömme voi olla ylpeitä työstään. Kaikki siistijämme ovat kokopäivätyöntekijöitä, koulutamme heitä jatkuvasti ja tarjoamme laadukkaat työvälineet ja -olosuhteet. Hyvä yhteishenki näkyy laadukkaana työnjälkenä.

Kysy minulta lisää!

Palvelupäällikkö, puhtauspalvelut
Leena Paananen

Lähetä sähköpostia

Pinnat puhtaaksi ja paikat järjestykseen – siivouspalvelut Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, laadukkaasta työnjäljestä ja ketterästä palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme huolehtivat niin taloyhtiöiden kuin liike- ja toimitilakiinteistöjen kaikista siivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö toimialajohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään toiveisiinne ja tilojenne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.