Ensiluokkaista huolenpitoa

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kokonaisvaltainen kiinteistönhoito Jyväskylässä ja Jyväskylän seudulla

Huoltomme on aina nopeasti paikalla. Kohdekohtaiset vastuutiimimme, jotka jo valmiiksi tuntevat kiinteistönne ja asianne, pystyvät parhaiten vastaamaan juuri teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne.

Laatua ja monipuolisuutta

Saat meiltä kaikki kiinteistöjen ylläpitoon tarvittavat palvelut, oli kyse sitten lampun vaihdosta tai isommasta remontista. Ammattitaitoinen kiinteistöhuolto on meille intohimo, haluamme olla alan aallonharjalla ja kehittyä jatkuvasti.Varmistamme palvelumme laadun tarkasti ja olemme ylpeitä työmme jäljestä.

Tiimit ja talokohtainen kiinteistönhoitaja

Tapamme toimia perustuu siihen, että kaupunki on jaettu alueisiin, joita hoitavat aina omat tiiminsä. Näin varmistamme, että huolto on aina nopeasti paikalla sekä sen, että useampi kiinteistönhoitaja tuntee alueensa kohteiden erityispiirteet.

Jokaisella kohteella on myös nimettynä vastuullinen kiinteistönhoitaja. Asiakkaana saat siis aina asioida saman tutun henkilön kanssa, joka on jo valmiiksi perehtynyt kiinteistönne asioihin.

Räätälöity palvelu

Kiinteistönhuoltopalvelumme räätälöidään aina tarpeen mukaan, jotta voimme huomioida esimerkiksi taloyhtiönne erikoistarpeet. Teidän kiinteistöllenne se tarkoittaa luotettavaa ja sujuvaa palvelua kaikkina vuodenaikoina ympäri vuorokauden.

Parasta kiinteistöille Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Yli 100 kiinteistöhuollon ammattilaistamme hoitavat homman kuin homman kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa.
Lähetä yhteydenottopyyntö työnjohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään asuntoyhtiönne tai liiketilanne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.

Nainen istuu riippukeinossa parvekkeella

PHM Digital
Verkkopalvelumme antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille, isännöitsijälle ja kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien tahojen kesken.
Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot