Kaikilla keleillä

Etusivu » Palvelut » Ulkoalueiden hoito

Kiinteistöjen ulkoalueiden ja pihojen hoitoa Jyväskylässä ja Jyväskylän seudulla

Ammattilaisemme auttavat pitämään kiinteistönne ulkoalueet erinomaisessa kunnossa, olipa vuodenaika tai säätila mikä tahansa.

Kaunis ja turvallinen ympäristö

Ulkoalueiden kunnossapito on paitsi esteettisyys- myös turvallisuustekijä. Lumitöiden, hiekoitusten, nurmikoiden ja pensaiden leikkausten sekä lehtien haravoinnin ja muiden sesonkitöiden huolehtiminen ajallaan edesauttavat mielikuvaa kunnossapidetystä ja kauniista kiinteistöstä, mutta vielä sitäkin tärkeämpiä ne ovat turvallisuuden kannalta.

Turvallisuus

Aurausten, hiekoitusten, lehtien ja hiekan poiston sekä muun pihojen huollon hoitaminen ajoissa on keskeinen turvallisuustekijä niin toimitila- kuin asuinkiinteistöissä. Me olemme valmiudessa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia!

Viihtyisyys

Hyvin hoidetut pihat ovat niin liiketilan kuin asuinkiinteistön käyntikortti. Siistillä, turvallisella ja näyttävällä pihalla nostat kiinteistön arvoa ja kruunaat mielikuvan viihtyisästä ympäristöstä, kunnossapidon perusteellisuudesta ja viimeistelyn tasosta.

Sujuvuus

Ulkoalueidenne hoidosta vastaavat aluetiimit, jotka hoitavat pienellä alueella useita kohteita. Tällä takaamme palvelun sujuvuuden: kun kohteiden etäisyydet pysyät lyhyinä, esimerkiksi lumisateisen yön jälkeen pihanne on aurattuna mahdollisimman pian.

Kysy minulta lisää!

Yksikönpäällikkö, ulkoalueet
Aki Koponen

Lähetä sähköpostia

Parasta kiinteistöille Jyväskylässä

Yli 100 kiinteistöhuollon ammattilaistamme ja yli 30 ulkoalueiden hoitoon tarkoitettua konettamme hoitavat homman kuin homman kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö työnjohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään asuntoyhtiönne tai toimitilanne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot