Kotisiivousta sinun toiveisiin ja tiloihin mitoitettuna.

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut » Kotisiivous

Kotisiivousta erilaisten kotien erilaisiin tarpeisiin Jyväskylässä ja lähialueilla

Helpota omaa tai lähimmäisesi arkea tai juhlaa ja jätä kodin siisteys luotettavien ja ammattitaitoisten siistijöidemme huoleksi!

Tarvitsetko siivousta viikottain, kuukausittain vai kausiluonteisesti? Haluatko lisätä omaa aikaasi, keventää juhlajärjestelyjen paineita vai kenties auttaa vanhempiasi arjessa? Anna ammattitaitoisten siistijöidemme auttaa sinua löytämään tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavat palvelut. Meiltä saat myös siivouslahjakortit!

Olemme myös yksityisen sosiaalipalvelun tukituottaja eli oikeutettuja tarjoamaan alv 0 % siivouspalveluja.

Luotettavaa kotisiivousta 

Kotisiivouksessa luonasi käy aina sama tuttu siistijä, jonka kanssa on helppo sopia aikatauluista ja siivouksen laajuudesta. Luotettavien ja ammattitaitoisten siistijöidemme kanssa asiointi on mutkatonta ja työnjälki aina yhtä ilahduttavaa.

Monipuolista kotisiivousta

Kodin siivouspalveluistamme löydät ratkaisut kaikenlaisiin ja -kokoisiin kotisiivoustarpeisiin. Olemme käytettävissäsi niin jatkuvista viikkosiivouksista ikkunoiden pesuun kuin kevään suursiivouksista allergiavapaan kodin tai muuttosiivouksiin.

Kotisiivouksen kotitalousvähennnys

Kun ostat siivouspalvelua meiltä, ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 60 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennykseen oikeuttaa omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa tehty työ.

Kysy minulta lisää!

Palvelupäällikkö, puhtauspalvelut
Leena Paananen

Lähetä sähköpostia

Pinnat puhtaaksi ja paikat järjestykseen – kotisiivousta Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, perusteellisesta työnjäljestä sekä ystävällisestä ja joustavasta palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme ovat valmiina huolehtimaan kotisi kaikista siivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö tästä, laita sähköpostia kotisiivouksen palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivin palvelupaketti.