Luotettavaa kumppanuutta

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut

Asuin- ja liikekiinteistöjen siivousta Jyväskylässä ja Jyväskylän seudulla

Huolellinen ja säännöllisesti tehty siivous tarkoittaa kiinteistölle pidempää käyttöikää ja sen käyttäjille terveellistä ja viihtyisää oleskelua kiinteistössä. Me olemme siivouspalveluiden saralla kokeneita ammattilaisia: saat meiltä säännölliset ylläpitosiivoukset kiinteistösi tarpeisiin oli kyse sitten asuin- tai liikekiinteistöstä. Hoidamme yleisten tilojen siivoukset sekä erikseen tilattavat siivousurakat esim. toimistotiloihin, tuotantotiloihin tai taloyhtiön kellareihin, ullakoille tai sauna- ja pesutiloihin. Myös kausiluonteiset työt kuten ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Siivouksen tasokas lopputulos on paitsi vahvan osaamisemme myös laadukkaitten koneiden ja välineiden ansiota. Käytämme siivoustöissämme suurelta osin ympäristöystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita ja huolehdimme näin toimintamme ekologisesta vastuullisuudesta.

Sopimussiivousta tarpeidenne mukaan

Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitoisten siivoustyöntekijöidemme ansiosta olemme tehokas ja luotettava ratkaisu kaikkiin puhtaanapidon tilanteisiin.

Puhdasta ja viihtyisää elämistä ja olemista

TL-Maintin lähes 100 ammattitaitoisen siivoustyöntekijän vastuulla on Jyväskylässä yli 500 siivouskohdetta. Olipa tarpeenne päivittäiselle, viikoittaiselle tai kuukausittaiselle siivoukselle, taloyhtiössä, toimistossa tai liiketilassa, mitoitetaan palvelumme aina yksilöllisiä tarpeitanne ja toiveitanne vastaaviksi.

Laatu

Siivoustyön laatu on meille hyvin tärkeää ja seuraamme sitä jatkuvasti. Oma keskuspesulamme takaa sen, että käyttämämme siivousvälineet ovat aina ensiluokkaisen puhtaita. Käytämme nykyaikaisia ja ekologisia matalalämpötilapesuaineita.

Sujuvuus

Jokaisesta siivouskohteesta vastaa työpari, jolloin voit olla varma, että myös erityistapauksissa kiinteistönne siivoaja tuntee kohteesi. Nopean palvelun varmistamiseksi olemme jakaneet kaupungin pienempiin alueisiin, josta vastaa oma tiiminsä.

Ammattiylpeys

Olemme ylpeitä työntekijöistämme, jotta henkilöstömme voi olla ylpeitä työstään. Kaikki siistijämme ovat kokopäivätyöntekijöitä, koulutamme heitä jatkuvasti ja tarjoamme laadukkaat työvälineet ja -olosuhteet. Hyvä yhteishenki näkyy laadukkaana työnjälkenä.

Kysy minulta lisää!

Palvelupäällikkö, puhtauspalvelut
Leena Paananen

Lähetä sähköpostia

Pinnat puhtaaksi ja paikat järjestykseen – siivouspalvelut Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, laadukkaasta työnjäljestä ja ketterästä palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme huolehtivat niin taloyhtiöiden kuin liike- ja toimitilakiinteistöjen kaikista siivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö toimialajohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään toiveisiinne ja tilojenne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.

Kotisiivousta sinun toiveisiisi

Helpota omaa tai lähimmäisesi arkea tai juhlaa ja jätä kodin siisteys luotettavien ja ammattitaitoisten siistijöidemme huoleksi!

Vapauta omaa tai läheistesi aikaa

Tarvitsetko siivousta viikottain, kuukausittain vai kausiluonteisesti? Haluatko lisätä omaa aikaasi, keventää juhlajärjestelyjen paineita vai kenties auttaa vanhempiasi arjessa? Anna ammattitaitoisten siistijöidemme auttaa sinua löytämään tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavat palvelut. Meiltä saat myös siivouslahjakortit!

Olemme myös yksityisen sosiaalipalvelun tukituottaja eli oikeutettuja tarjoamaan alv 0 % siivouspalveluja.

Luotettavuus

Kotisiivouksessa luonasi käy aina sama tuttu siistijä, jonka kanssa on helppo sopia aikatauluista ja siivouksen laajuudesta. Luotettavien ja ammattitaitoisten siistijöidemme kanssa asiointi on mutkatonta ja työnjälki aina yhtä ilahduttavaa.

Monipuolisuus

Kodin siivouspalveluistamme löydät ratkaisut kaikenlaisiin ja -kokoisiin kotisiivoustarpeisiin. Olemme käytettävissäsi niin jatkuvista viikkosiivouksista ikkunoiden pesuun kuin kevään suursiivouksista allergiavapaan kodin tai muuttosiivouksiin.

Kotitalousvähennnys

Kun ostat siivouspalvelua meiltä, ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 60 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennykseen oikeuttaa omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa tehty työ.

Kysy minulta lisää!

Palvelupäällikkö, puhtauspalvelut
Leena Paananen

Lähetä sähköpostia

Pinnat puhtaaksi ja paikat järjestykseen – kotisiivousta Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, perusteellisesta työnjäljestä sekä ystävällisestä ja joustavasta palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme ovat valmiina huolehtimaan kotisi kaikista siivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö tästä, laita sähköpostia kotisiivouksen palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivin palvelupaketti.

Erikoisosaamista vaativiinkin kohteisiin – Raikkautta suursiivouksista

Ammattitaitoisten siivoustyöntekijöidemme ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta uskot käsiimme myös erilaiset erikoissiivouskohteet ja -toimeksiannot.

Monipuolinen osaaminen myös erikoissiivouksiin

Aina pelkkä ylläpitosiivous ei riitä takaamaan riittävää puhtaustasoa. Pinnat kaipaavat säännöllisin väliajoin tehtäviä suursiivouksia, jotta tilat säilyttävät arvonsa ja pysyvät viihtyisinä.

Erikoissiivouksemme tarjoaa yksilöllistä ja joustavaa palvelua juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä. Teemme mm: lattioiden vanhojen vahojen poistot ja uudelleen vahaukset, ikkunoiden, seinien ja tekstiilikalusteiden pesut, yläpölyt, parkettien käsittelyt sekä saunojen suursiivoukset ja lauteiden käsittelyt.

Laatu

Käytössämme on laaja, kätevästi mukanamme liikkuva valikoima erikoissiivoukseen tarkoitettuja aineita, välineitä ja koneita. Omavalvonta suorittamissamme työtehtävissä takaa laadukkaan lopputuloksen. Meillä on vahva tahtotila olla alamme huipputekijä.

Sujuvuus

Saumaton yhteistyö ylläpitosiivoojiemme kanssa mahdollistaa nopean reagoinnin sekä takaa sen, että kaikki tarpeellinen tulee tehtyä. Samalla varmistamme, ettet joudu maksamaan ylimääräisistä palveluista vaan saat juuri sen, mitä tarvitset.

Ammattiylpeys

Me arvostamme omaa työtämme. Mitä emme osaa, sen opettelemme. Tarvittaessa järjestämme osaajillemme räätälöityjä koulutuksia asiakaskohteiden tarpeisiin. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti uusiin aineisiin ja menetelmiin sekä erilaisten pintamateriaalien hoitoon.

Kysy minulta lisää!

Palvelupäällikkö, puhtauspalvelut
Leena Paananen

Lähetä sähköpostia

Ammattitaitoiset ja vaativat erikoissiivouspalvelut Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, laadukkaasta työnjäljestä ja ketterästä palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme huolehtivat niin taloyhtiöiden kuin liike- ja toimitilakiinteistöjen kaikista perus- ja erikoissiivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö toimialajohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään toiveisiinne ja tilojenne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot