Ammattiosaamista erikoistöihin

Etusivu » Palvelut » Tekninen kiinteistöhuolto

Cateva – Teknistä kiinteistöhuoltoa Jyväskylässä ja Jyväskylän seudulla

Teknisen kiinteistönhuoltomme ammattilaisten käsissä hoituvat monenlaiset erikoistyöt. Huoltomme on aina nopeasti paikalla. Kohdekohtaiset vastuutiimimme tuntevat valmiiksi kiinteistönne asiat ja pystyvät näin parhaiten vastaamaan juuri teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne.

Tekniset huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Catevan ammattilaisten avulla pidätte kiinteistöstänne ensiluokkaista huolta. Tarjoamme Jyväskylän ja lähiympäristön toimitila- ja asuinkiinteistöille kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltopalvelua, joka perinteisten kiinteistöhoidon töiden lisäksi kattaa asiantuntevan teknisen kiinteistöhuollon kuten erilaiset huollot ja korjaukset sekä sähkö- ja putkityöt. Saat meiltä myös kylmälaitteiden vuosihuollot ja korjaukset.

Asennukset ja huollot

Catevalla on omat osaajat kiinteistöjen monenlaisiin huolto- ja asennustöihin. Kauttamme järjestyy niin sähkö- kuin LVI-alan ammattilaiset huolehtimaan kiinteistöjen erilaisista tarpeista.

Laadukas kalusto

Ammattimainen työnjälki vaatii osaavien tekijöiden lisäksi laadukkaat välineet. Teknisen huoltomme käytössä on useita huippuvarusteltuja pakettiautoja tehokkailla ja ensiluokkaisilla työkaluilla ja -välineillä.

Sujuva palvelu

Aluetiimijakomme ansiosta esimerkiksi teknisiin korjauksiin erikoistuneet työntekijämme voivat keskittyä juuri siihen tehtävään minkä parhaiten osaavat. Asiakkaillemme tämä näkyy ennen kaikkea nopeana ja sujuvana palveluna!

Parasta kiinteistöille Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Yli 100 kiinteistöhuollon ammattilaistamme hoitavat homman kuin homman kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa.
Lähetä yhteydenottopyyntö työnjohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään asuntoyhtiönne tai liiketilanne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot