Rohkeutta ja rehellistä tekemistä

TL-Maint

Rohkeus ja rehellinen tekeminen ovat olleet TL-Maintin menestyksen takana sen 15 toimintavuoden aikana.

Kun Timo Lehtoranta 15 vuotta sitten perusti TL-Maint Oy:n, alkoi toiminta sähköurakoinnista. Ajatus huippukalustolla tehtävien kiinteistöhuoltopalveluiden ottamisesta tarjontaan syntyi yhteistyökumppaneille järjestetyn saunaillan lopputulemana. Timon ja Aki Koposen villi idea otti siivet alleen. Timo sai Akista yhtiökumppanin, jonka kanssa hän halusi rakentaa hyvän työpaikan heille itselleen – ja ehkä muutamalle muullekin. Toimintaa oli aloittamassa Timon ja Akin lisäksi yksi työntekijä ja käytetty Moccamaster.

Moccamasterista kalusto laajeni nopeasti rohkeilla investoinneilla alan parhaimpiin koneisiin ja välineisiin. Heti vuosituhannen vaihteen jälkeen kiinteistöhuoltoalalla kiehui: alan toimijoita sulautui yhteen ja isännöitsijät kilpailuttivat kiinteistönhuoltotöitä uudelleen. TL-Maint osui juuri sopivaan saumaan tarjoamaan aidosti paikallista kiinteistönhuoltopalvelua.

Kun Timon ja Akin käynnistämä kiinteistöhuoltopalvelu rullasi rennosti, oli aika laajentaa TL-Maintin toimintaa. Vuonna 2004 Riikka Koukkumäki tuli osakkaaksi yhtiöön ja ryhtyi vetämään siivouspalveluita tarjoavaa TL-Clean Oy:tä. Seuraava uusi aluevaltaus tapahtui vuonna 2008, kun TL-Maintin tarjoamissa viherpalveluissa aloitti ensimmäinen osa-aikainen puutarhuri. Sittemmin kaikki palvelut saatiin yhden nimen alle, kun TL-Clean fuusioitui TL-Maintiin vuonna 2014.

Tasaisesti kasvavan asiakaskunnan myötä työntekijöiden lukumäärä kasvoi ja kalustoa tuli lisää. Vanhat tilat kävivät yritykselle ahtaiksi. Vuonna 2015 TL-Maint teki rohkean investoinnin toimitiloihin. Nykyinen Pajatiellä sijaitseva kiinteistö ostettiin kaupungilta omaan omistukseen ja remontoitiin huippukuntoon. Pajatien toimitilat ovat monen työntekijän unelma: saman katon alta löytyy korkealuokkaiset tilat henkilöstölle ja kalustolle, ja jopa täysimittainen kuntosali.

Työntekijöihin panostaminen, luottaminen ja heidän kanssaan avoimesti viestiminen on tehnyt TL-Maintista halutun työpaikan. Molemminpuolinen luottamus tuottaa tyytyväisiä, pitkäaikaisia työntekijöitä, joiden työn jälki on hyvää. Aiemmin mainittu Moccamaster on jo eläköitynyt, mutta ensimmäinen työntekijä on edelleen talossa!

Hyvä työn jälki, luotettava tekeminen ja avoin viestintä myös asiakkaiden kanssa ovat olleet ominaisuuksia, joista TL-Maint Oy tunnetaan, ja joiden vuoksi tätä nykyisin 120 henkilöä työllistävää yritystä arvostetaan.

TL-Maint

Töihin TL-Maintiin?

Lue lisää