Kiinteistöpalveluiden ammattilainen

TL-Maint Oy
Jyväskyläläistä osaamista

Omat ammattilaiset ja oma kalusto – palvelu pelaa.

Luotettava kumppani ja arvostettu työnantaja

TL-Maint tarjoaa Jyväskylässä erilaisille ja -kokoisille kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen. Meiltä saat myös kaikki kiinteistön tarvitsemat tekniset palvelut, korjausrakentamisen sekä vihersuunnittelun ja -rakentamisen palvelut.

Tarinamme alkoi vuonna 2002 halusta tehdä kiinteistöjen huoltoa pykälän verran paremmin. Lokakuun lopusta 2018 alkaen TL-Maint on ollut osa Kotikatua. Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy sulautui osaksi TL-Maint Oy:tä 30.4.2019. Cateva ja TL-Maint kuuluvat samaan konserniin, joten kauttamme saa palvelut kattavasti kiinteistön tarpeisiin.


Tavoitteenamme on olla alan paras kumppani ja työnantaja. Asiakkaillemme tahdomme tarjota kiinteistön huoltoon liittyviä palveluja kustannustehokkaasti, tinkimättä laadusta tuumaakaan. Työnantajana haluamme olla ammattilaistemme arvoinen. Arvostamme aitoja ihmisiä, joilla on asenne kunnossa työntekoa kohtaan. Meidän tapamme järjestellä töitä perustuu ajatukseen, jossa työntekijämme voivat erikoistua tiettyihin työtehtäviin ja tehdä niitä joustavasti eri kohteissa tai kehittyä monipuolisiksi ammattilaisiksi. Pidämme huolta työntekijöistämme tarjoamalla mm. talon oman kuntosalin ja kuntosaliohjaajan, ensiluokkaiset työvälineet ja työskentelyolosuhteet sekä jatkuvan mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä.

Laatu

Taitavien tekijöiden lisäksi hyvä työjälki vaatii myös hyvän kaluston. Sen vuoksi pidämme huolta siitä, että ammattilaistemme käytössä on aina kilpailukykyinen kalusto, joka mahdollistaa työskentelymme erilaisissa, kaikenkokoisissa kohteissa ympäri vuoden.

Paikallisuus

Paikallisena toimijana pystymme vastaamaan niin asiakkaiden kuin työntekijöidemme tarpeisiin joustavasti ja nopeasti. Tunnemme kaupunkimme sen alueineen ja erityispiirteinen erinomaisesti. Aluejakoon perustuva työskentely mahdollistaa sekä kustannustehokkuuden että ripeyden ja laadukkaan työnjäljen. 

Luottamus

Haluamme olla niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme luottamuksen arvoisia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja palvelemme heitä ilolla ja ylpeydellä. Tämän mahdollistaa sitoutuneet ja motivoituneet työntekijämme.

Kysy minulta lisää!

Arttu Ojala

Aluejohtaja

Arttu Ojala

Lähetä sähköpostia

Haluatko osaksi ammattilaistemme joukkoa vai ostaa palveluitamme?

Tarjoamme Jyväskylässä erikokoisille asuntoyhtiöille ja toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaisia kiinteistönhoidon palveluita kuten kiinteistöhuoltoa, ulkoalueiden hoitoa ja viherpalveluita.

Haemme koko ajan palvelukseemme ammattitaitoisia, motivoituneita työntekijöitä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteistyön aloittamisesta!

"Paikallisen yrityksen kanssa yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta."

As. Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 6:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Peltovuori on ollut hyvin tyytyväinen jo yli 4 vuotta kestäneeseen yhteistyöhön TL-Maintin kanssa. "Paikallisen yrityksen kanssa toimiminen on miellyttävää ja luontevaa. Palautteisiin ja toiveisiin vastataan nopeasti, tutut ihmiset vastaavat puheluun ja talokohtaiset huoltomiehet ja siistijät tuntevat talomme asiat valmiiksi."