Vihreämpi ja viihtyisämpi ympäristö

Viimeisteltyä viherrakentamista

Teemme viherrakennustöitä (vihertyöt, kivityöt, puutyöt, pihakalusteet jne.) kokonaisurakointina, osaurakointina ja myös laskutustyönä. Halutessasi hankimme kaikki tarvikkeet itse tai tarvittaessa toteutamme työt omista tarvikkeistasi.

Kaunis ja turvallinen ympäristö

Kaikelle toteutukselle on tärkeää huolellinen ennakkovalmistelu. Ammattilaisen käsissä oikeat työvälineet saavat aikaan upeaa jälkeä. Käytössämme on kattavasti uuden sukupolven saasteettomia ja äänettömiä akkutyökaluja, sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja polttomoottorikäyttöisiä koneita ja puutarhatyövälineitä.

Kaikessa tekemisessämme huomioimme niin ekologisuuden, viranomaismääräykset kuin viheralan laatuvaatimukset. Huolehdimme mm. tarvittavista salaojituksista ja esimerkiksi leikkipaikkarakentamisessa rakenteineen ja alustoineen varmistamme EU-direktiivien määräysten täyttymisen.

Kestävä kehitys

Tontilla hyödynnettävissä olevat materiaalit huomioimme rakentamisessa alusta saakka ja pihan hulevesien ohjailun toteutamme ekologisesti kestävällä tavalla. Istutettavan kasvillisuuden hankimme luotettavista taimistoista ja pihaan hankittava multa täyttää Viherympäristöliiton laatuvaatimukset. Pyrimme sijoittamaan pihaan myös ns. hyötykasvillisuutta sekä varaamme vaikka pienenkin pihan osan niittykasveille, sillä niityt ovat tärkeitä linnuille, pölyttäville hyönteisille ja muulle luonnolle.

Laadukas työnjälki

Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa sertifioidun laatujärjestelmän viherrakentamisesta. Toteuttamiamme kohteita on myös palkittu valtakunnallisella tasolla. Olemme tiiviisti mukana viheralan järjestötoiminnassa. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on aina tehdä työ kerralla oikein ja hyvin. Dokumentoimme myös kaiken tekemisemme huolellisesti.

Esteettisyys ja toimivuus

Piha on tekijöittensä aikaansaama taideteos. Vuodesta 1965 lähtien olemme suunnitelleet ja toteuttaneet mitä erilaisimpia ja näyttävimpiä kokonaisuuksia pienistä rivitalon asuntopihoista aina laajoihin viheralueihin niin yksityisillä henkilöillä, yrityksillä kuin julkisella sektorilla. Seisomme ylpeänä oman työmme takana ja huolehdimme, että piha on paitsi kaunis mutta myös viihtyisä sosiaalisen kanssakäymisen paikka kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille.

Jyväskylän kauneimmat pihat

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme suunnittelee, toteuttaa ja pitää kaikkiaan n. 500 pihaa kauniina ja kunnossa Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö palvelupäälliköllemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella asuntoyhtiönne tai toimitilojenne pihojen tarpeisiin sopivin viherpalvelupaketti.