Vehreyttä ja näyttävyyttä

Viheraluehoitoa ammattitaidolla

Hyvin hoidettu, käytännöllinen ja turvallinen piha on viihtyisän ympäristön kulmakivi.

Viherkausi osaavissa käsissä

Viherkautemme alkaa maaliskuussa ja jatkuu yleensä marraskuulle saakka säistä riippuen. Viherpalveluistamme vastaa kokenut henkilöstö ja palvelumme ovat erittäin kattavat: meiltä saat esimerkiksi viheralueiden yleisen puhtaanapidon, nurmikoiden ja nurmipohjaisten pelialueiden hoidon, kausikasvien, puiden ja pensaiden istutukset ja hoidon, kalkitukset, lannoitukset ja kuorikatteen levitykset... – mitä vain pihasi ja viheralueesi tarvitsevat. Kaikki hoitotoimenpiteet pyritään tekemään kasvien kannalta oikea-aikaisesti. Teemme myös talvisuojaukset jyrsijöiden ja pakkasen varalta.

Ammattitaito

Viherpalveluistamme vastaa ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö: talossamme on kaikkiaan 50 vuoden kokemus ja tietotaito viherpalveluista ja viheralueiden hoidosta erikoisammattitaitoineen. Työn jälki ja laatu ovat näin ollen vertaansa vailla.

Aluepuutarhurit

Aluepuutarhurijärjestelmällä varmistamme, että kaikissa kohteissa kausityöt tapahtuvat oikea-aikaisesti. Kullakin alupuutarhurilla on oma alueensa, tiiminsä ja kalustonsa ja he toimivat alueella itsenäisesti. Asiakas voi aina ottaa suoraan yhteyttä omaan aluepuutarhuriinsa.

Laatu

Ammattitaitoinen henkilöstö ja laadukkaat työvälineet takaavat viimeistellyn ja näyttävän työnjäljen. Vihertöihin liittyvät konetyöt toteutamme aina yhteistyössä ulkoalueiden hoitotiimiemme kanssa. Hoitotoimenpiteiden oikea-aikaisuus takaa sekä laadun että ekologisuuden.

Jyväskylän kauneimmat pihat

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme suunnittelee, toteuttaa ja pitää kaikkiaan n. 500 pihaa kauniina ja kunnossa Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella asuntoyhtiönne tai toimitilojenne pihojen tarpeisiin sopivin viherpalvelupaketti.