Kauneutta kasveilla

Viherkasvien hoito

Viherkasvihoitajamme huolehtivat viherkasvien hoidosta erilaisissa yritysten ja julkisten laitosten toimitiloissa.

Estetiikkaa ja viihtyisyyttä

Hyvin hoidetut viherkasvit ovat paitsi kauniita sisustuselementtejä, myös ilmanlaatua parantava tekijä. Viherkasvihoitajamma vastaavat ammattitaidolla kaikenlaisten viherkasvien hoidosta tarpeidenne mukaan. Meiltä saat myös viherkasvi-istutusten toimitukset esimerkiksi täyden palvelun pakettina eli viherkasvit istutettuna ruukkuihin.

Aina aitoja kasveja ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää tai kauneutta halutaan paikkoihin, jossa elävät kasvit eivät menesty. Tällöin voimme luonnonmateriaaleilla ja silkkikasveilla tehdä sisätiloihin pysyviä, helppohoitoisia ratkaisuja.

Tilakohtaiset suunnitelmat

Yksilölliset vihersisustussuunnitelmat ovat osa julkisten tilojen ja yritysten sisustamista. Suunnittelemme kuhunkin tilaan, tyyliin ja arkkitehtuuriin sopiviksi paitsi kasvit myös niiden astiat ja altaat. Olipa kyse yksittäisestä viherkasvi-istutuksesta tai julkisten tilojen suuresta kokonaisuudesta, huolehdimme niistä ammattitaidolla.

 

Kokonaisvaltainen palvelu

Asiantunteva suunnitelman pohjalta teemme ammattitaitoisen toteutuksen. Kasvien valinnassa huomioimme kasvupaikkavaatimusten ja sisustustyylien lisäksi esimerkiksi allergiat. Meiltä saat näyttävät, laadukkaat ja ajattomat istutusaltaat ja ruukut sekä viherkasvien istutus- ja kuljetuspalvelut.

Huollot ja toimitukset

Olemme asiantunteva kumppani myös viherkasvien kunnossapidosta huolehtimisessa. Meiltä saatkin viherkasvien huoltopalvelun ja vanhojen kasvien perushuoltopalvelun. Lisäksi toimitamme ja huollamme kukkivat kausikukat toimistoihin ja yritysten sisäänkäyntien tai oleskeluterassien yhteyteen.

 

Viherkasvien ympärivuotista hoitoa Jyväskylässä

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme hoitaa ja huoltaa viherkasvikohteet Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö aluepuutarhurillemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella sisätiloihinne toimivimmat viherkasvivalinnat ja niiden hoito.