Luotettavaa ammattiosaamista

Vihersuunnittelua viimeisen päälle

Keski-Suomen Puutarha-Apu Oy:n yritysoston myötä käytössämme on yhteensä yli 50 vuoden kokemus ja ammattiosaaminen viherpalvelujen töihin.

Kaunis piha toimii käyntikorttina

Hyvin hoidettu, käytännöllinen ja turvallinen piha on viihtyisän ympäristön kulmakivi. Teemme pihasuunnitelmat tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelupalveluissa olemme erikoistuneet yksityis- ja yritysasiakkaiden sekä taloyhtiöiden pihoihin. Olemme suunnitelleet vuosien varrella huomattavan osan toteuttamistamme kohteista itse. Palveluksessamme on tällä hetkellä useita kokeneita pihasuunnittelijoita.

Henkilökohtainen palvelu

Jokaisen vihertyökohteen tarpeet varmistetaan aina aluksi tehtävällä kartoituksella. Teemme neuvontakäyntejä, luonnoksia tai yksityiskohtaisia pihasuunnitelmia työselityksineen. Toteutusidea voi olla kynäpiirros tai esim. Vectorworks-ohjelmalla tehty suunnitelma. Tärkeintä on kuitenkin ammattitaito, hyvä kokemus ja ennen kaikkea onnistunut ratkaisu.

Yleissuunnitelmat

Teemme koko pihan ja pihakokonaisuuksien yleissuunitelmia. Yleissuunnittelussa hahmotetaan yhdessä pihan tilanjako eri toiminnoille, kuten oleskelualueille, leikkialueille, pengerryksille, vesiaiheille, ajoväylille ja pysäköinnille jne. sekä suunnitellaan alueiden pinnoitteet, pihan kasvillisuus ja perusvarustus. Huomioimme aina myös tontilla olemassa olevien maastonmuotojen ja materiaalien hyödyntämismahdollisuudet.

Yksityiskohtaiset vihersuunnitelmat

Saat meiltä myös mittatarkat vihersuunnitelmat, jossa on pihan tilanjaon lisäksi yksityiskohtaisesti määritelty kasvillisuus, pinnoitteet, kalusteet ja varusteet sekä annettu niiden määräluettelot urakkalaskentaa varten. Viherrakentamisen yleisestä työselityksestä poikkeavat työohjeet annetaan kirjallisena poikkeamatyöselityksenä.

Kysy minulta lisää!

Vihersuunnittelu ja tarjouslaskenta

Tiina Mäkinen

Lähetä sähköpostia

Jyväskylän kauneimmat pihat

Asiantunteva ja ammattitaitoinen viherpalvelutiimimme suunnittelee, toteuttaa ja pitää kaikkiaan n. 500 pihaa kauniina ja kunnossa Jyväskylän seudulla.

Lähetä yhteydenottopyyntö palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin aletaan yhdessä suunnitella asuntoyhtiönne tai toimitilojenne pihojen tarpeisiin sopivin viherpalvelupaketti.

NULL