Erikoisosaamista vaativiinkin kohteisiin

Raikkautta suursiivouksista

Ammattitaitoisten siivoustyöntekijöidemme ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta uskot käsiimme myös erilaiset erikoissiivouskohteet ja -toimeksiannot.

Monipuolinen osaaminen myös erikoissiivouksiin

Aina pelkkä ylläpitosiivous ei riitä takaamaan riittävää puhtaustasoa. Pinnat kaipaavat säännöllisin väliajoin tehtäviä suursiivouksia, jotta tilat säilyttävät arvonsa ja pysyvät viihtyisinä.

Erikoissiivouksemme tarjoaa yksilöllistä ja joustavaa palvelua juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä. Teemme mm: lattioiden vanhojen vahojen poistot ja uudelleen vahaukset, ikkunoiden, seinien ja tekstiilikalusteiden pesut, yläpölyt, parkettien käsittelyt sekä saunojen suursiivoukset ja lauteiden käsittelyt.

Laatu

Käytössämme on laaja, kätevästi mukanamme liikkuva valikoima erikoissiivoukseen tarkoitettuja aineita, välineitä ja koneita.  Omavalvonta suorittamissamme työtehtävissä takaa laadukkaan lopputuloksen. Meillä on vahva tahtotila olla alamme huipputekijä.

Sujuvuus

Saumaton yhteistyö ylläpitosiivoojiemme kanssa mahdollistaa nopean reagoinnin sekä takaa sen, että kaikki tarpeellinen tulee tehtyä. Samalla varmistamme, ettet joudu maksamaan ylimääräisistä palveluista vaan saat juuri sen, mitä tarvitset.

Ammattiylpeys

Me arvostamme omaa työtämme. Mitä emme osaa, sen opettelemme. Tarvittaessa järjestämme osaajillemme räätälöityjä koulutuksia asiakaskohteiden tarpeisiin. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti uusiin aineisiin ja menetelmiin sekä erilaisten pintamateriaalien hoitoon.

Kysy minulta lisää!

Riikka Koukkumäki

Toimialajohtaja, puhtauspalvelut

Riikka Koukkumäki

Lähetä sähköpostia

Ammattitaitoiset ja vaativat erikoissiivouspalvelut Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, laadukkaasta työnjäljestä ja ketterästä palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme huolehtivat niin taloyhtiöiden kuin liike- ja toimitilakiinteistöjen kaikista perus- ja erikoissiivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö toimialajohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään toiveisiinne ja tilojenne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.