Avuksi arkeen tai juhlaan

Kotisiivousta sinun toiveisiisi

Helpota omaa tai lähimmäisesi arkea tai juhlaa ja jätä kodin siisteys luotettavien ja ammattitaitoisten siistijöidemme huoleksi!

Vapauta omaa tai läheistesi aikaa 

Tarvitsetko siivousta viikottain, kuukausittain vai kausiluonteisesti? Haluatko lisätä omaa aikaasi, keventää juhlajärjestelyjen paineita vai kenties auttaa vanhempiasi arjessa? Anna ammattitaitoisten siistijöidemme auttaa sinua löytämään tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavat palvelut. Meiltä saat myös siivouslahjakortit!

Olemme myös yksityisen sosiaalipalvelun tukituottaja eli oikeutettuja tarjoamaan alv 0 % siivouspalveluja.

Luotettavuus

Kotisiivouksessa luonasi käy aina sama tuttu siistijä, jonka kanssa on helppo sopia aikatauluista ja siivouksen laajuudesta. Luotettavien ja ammattitaitoisten siistijöidemme kanssa asiointi on mutkatonta ja työnjälki aina yhtä ilahduttavaa.

Monipuolisuus

Kodin siivouspalveluistamme löydät ratkaisut kaikenlaisiin ja -kokoisiin kotisiivoustarpeisiin. Olemme käytettävissäsi niin jatkuvista viikkosiivouksista ikkunoiden pesuun kuin kevään suursiivouksista allergiavapaan kodin tai muuttosiivouksiin.

Kotitalousvähennnys

Kun ostat siivouspalvelua kaltaiseltamme ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennykseen oikeuttaa omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa tehty työ.

Pinnat puhtaaksi ja paikat järjestykseen – kotisiivousta Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, perusteellisesta työnjäljestä sekä ystävällisestä ja joustavasta palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme ovat valmiina huolehtimaan kotisi kaikista siivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö tästä, laita sähköpostia kotisiivouksen palveluohjaajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivin palvelupaketti.