Luotettavaa kumppanuutta

Sopimussiivousta tarpeidenne mukaan

Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitoisten siivoustyöntekijöidemme ansiosta olemme tehokas ja luotettava ratkaisu kaikkiin puhtaanapidon tilanteisiin.

Puhdasta ja viihtyisää elämistä ja olemista

TL-Maintin lähes 100 ammattitaitoisen siivoustyöntekijän vastuulla on Jyväskylässä yli 500 siivouskohdetta. Olipa tarpeenne päivittäiselle, viikoittaiselle tai kuukausittaiselle siivoukselle, taloyhtiössä, toimistossa tai liiketilassa, mitoitetaan palvelumme aina yksilöllisiä tarpeitanne ja toiveitanne vastaaviksi.

Laatu

Siivoustyön laatu on meille hyvin tärkeää ja seuraamme sitä jatkuvasti. Oma keskuspesulamme takaa sen, että käyttämämme siivousvälineet ovat aina ensiluokkaisen puhtaita. Käytämme nykyaikaisia ja ekologisia matalalämpötilapesuaineita. 

Sujuvuus

Jokaisesta siivouskohteesta vastaa työpari, jolloin voit olla varma, että myös erityistapauksissa kiinteistönne siivoaja tuntee kohteesi. Nopean palvelun varmistamiseksi olemme jakaneet kaupungin pienempiin alueisiin, josta vastaa oma tiiminsä.

Ammattiylpeys

Olemme ylpeitä työntekijöistämme, jotta henkilöstömme voi olla ylpeitä työstään. Kaikki siistijämme ovat kokopäivätyöntekijöitä, koulutamme heitä jatkuvasti ja tarjoamme laadukkaat työvälineet ja -olosuhteet. Hyvä yhteishenki näkyy laadukkaana työnjälkenä.

Kysy minulta lisää!

Riikka Koukkumäki

Toimialajohtaja, puhtauspalvelut

Riikka Koukkumäki

Lähetä sähköpostia

Pinnat puhtaaksi ja paikat järjestykseen – siivouspalvelut Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, laadukkaasta työnjäljestä ja ketterästä palvelusta. Lähes 100 siivoustyön ammattilaistamme huolehtivat niin taloyhtiöiden kuin liike- ja toimitilakiinteistöjen kaikista siivoustarpeista.

Lähetä yhteydenottopyyntö toimialajohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään toiveisiinne ja tilojenne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.

"Paikallisen yrityksen kanssa yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta."

As. Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 6:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Peltovuori on ollut hyvin tyytyväinen jo yli 4 vuotta kestäneeseen yhteistyöhön TL-Maintin kanssa. "Paikallisen yrityksen kanssa toimiminen on miellyttävää ja luontevaa. Palautteisiin ja toiveisiin vastataan nopeasti, tutut ihmiset vastaavat puheluun ja talokohtaiset huoltomiehet ja siistijät tuntevat talomme asiat valmiiksi."