Ensiluokkaista huolenpitoa

Kokonaisvaltainen kiinteistönhoito

Huoltomme on aina nopeasti paikalla. Kohdekohtaiset vastuutiimimme, jotka jo valmiiksi tuntevat kiinteistönne ja asianne, pystyvät parhaiten vastaamaan juuri teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne. 

Sujuvaa ja viihtyisää arkea

Kiinteistö on paljon muutakin kuin vain seiniä, ikkunoita ja ovia. Kiinteistö on työpaikka tai koti, jossa vietetään suuri osa päivästä. Me TL-Maintilla autamme teitä pitämään ensiluokkaista huolta kiinteistöstänne. Tarjoamme Jyväskylän ja lähiympäristön asukkaille ja yrityksille kokonaisvaltaista, tarpeisiinne räätälöityä kiinteistöhuoltopalvelua niin toimitila- kuin asuinkiinteistöille.

Kotiportti on avain reaaliaikaiseen kiinteistötietoon

Extranet verkkopalvelumme Kotiportti tehostaa isännöitsijän työntekoa ja antaa hallituksen puheenjohtajalle näkymän kiinteistön tietoihin. Kotiportin käyttö on vaivatonta ja palvelu toimii niin asiointikanavana kuin kiinteistön dokumenttien arkistointipaikkana.

Nämä tiedot löydät Kotiportista:

  • Kiinteistön perustiedot
  • Kiinteistöön tehdyt huoltotyöt
  • Huoltokirjan ja sovitun huolto-ohjelman
  • Mittarien lukemat ja kulutusseurannan
  • Autopaikat ja saunavuorot
  • Tekemäsi huoltopyynnöt kiinteistöön

Lue lisää Kotiportista Kotikadun sivuilta täältä. TL-Maint on osa Kotikatua.

Tiimit ja talokohtainen huoltomies

Tapamme toimia perustuu siihen, että kaupunki on jaettu alueisiin, joita hoitavat aina omat tiiminsä. Näin varmistamme, että huolto on aina nopeasti paikalla sekä sen, että useampi huoltomies tuntee alueensa kohteiden erityispiirteet.

Jokaisella kohteella on myös nimettynä vastuullinen huoltomies, jonka kuvalliset yhteystiedot löytyvät aina kiinteistön aulasta. Asiakkaana saat siis aina asioida saman tutun henkilön kanssa, joka on jo valmiiksi perehtynyt kiinteistönne asioihin.

Räätälöity palvelu

Kiinteistönhuoltopalvelumme räätälöidään aina tarpeen mukaan, jotta voimme huomioida esimerkiksi taloyhtiönne erikoistarpeet. Teidän kiinteistöllenne se tarkoittaa luotettavaa ja sujuvaa palvelua kaikkina vuodenaikoina ympäri vuorokauden.

Parasta kiinteistöille Jyväskylässä

Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Yli 100 kiinteistöhuollon ammattilaistamme hoitavat homman kuin homman kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö työnjohtajallemme tai soita asiakaspalveluumme, niin räätälöidään asuntoyhtiönne tai liiketilanne tarpeisiin sopivin palvelupaketti.

"Paikallisen yrityksen kanssa yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta."


As. Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 6:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Peltovuori on ollut hyvin tyytyväinen jo yli 4 vuotta kestäneeseen yhteistyöhön TL-Maintin kanssa. "Paikallisen yrityksen kanssa toimiminen on miellyttävää ja luontevaa. Palautteisiin ja toiveisiin vastataan nopeasti, tutut ihmiset vastaavat puheluun ja talokohtaiset huoltomiehet ja siistijät tuntevat talomme asiat valmiiksi."