Palvelua, jolla on kasvot

Kaikki kiinteistöhuollon ja kiinteistönhoidon palvelut Jyväskylän seudulla

TL-Maint Oy tarjoaa niin taloyhtiöille kuin toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistöhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin. Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Huolehdimme kiinteistönne viihtyisyydestä ja turvallisuudesta aina ammattitaidolla ja ripeästi. Yksi soitto meille, niin varmistetaan, että niin kiinteistönne huolto, puhtaus ja viheralueet ovat sujuvimmassa hoidossa.


Cateva - kätevä kiinteistökorjauksen ammattilainen on apunasi kun tarvitset kiinteistötekniikan tai remontti- ja korjausrakentamisen palveluita. 

kiinteistöhuolto

Kiinteistöpalvelut

TL-Maint auttaa teitä pitämään ensiluokkaista huolta kiinteistöstänne. Joustavan toimintatapamme ansiosta palvelumme on ainutlaatuisen nopeaa ja tehokasta. Jyväskylän seudulla palveleva kokonaisvaltainen kiinteistöhuoltomme räätälöidään aina tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Kiinteistöhuolto 
Ulkoalueiden hoito
Tekninen kiinteistöhuolto 

sopimussiivous

Puhtauspalvelut

Olemme luotettava kumppani niin asuntoyhtiönne, toimitilojenne kuin yksityiskotien siisteydestä huolehtimiseen. Valitsemalla kohteisiisi TL-Maintin ripeät ja huolelliset puhtaanapidon ammattilaiset saat ensiluokkaisen työnjäljen niin viikottaisiin ylläpitosiivouksiin kuin harvemmin tehtäviin suursiivouksiin.

Sopimussiivous
Erikoissiivous
Kotisiivous

viherkasvien hoito

Viherpalvelut

Hyvä ja ammattimainen työ alkaa vihersuunnittelusta ja asiantuntevasta viherrakentamisesta. Erittäin kokenut viherpalvelutiimimme suunnittelee, rakentaa ja pitää kunnossa kaikenlaiset pihat ja viheralueet koko viherkauden ajan. Ammattilaisten käsissä laadukkailla työvälineillä saadaan aikaan upeaa jälkeä.

Vihersuunnittelu
Viherrakentaminen
Viheraluehoito
Viherkasvien hoito

Yritys ja rekrytointi

Olemme kiinteistöalan vahva osaaja ja arvostettu työnantaja. Meillä on mahtava yhteishenki ja ammattilaisillamme on mahdollisuus kehittyä ja kehittää työtään vieläkin paremmaksi. Työn korkea laatu ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat meille kunnia-asioita.

Rekrytointi
TL-Maint yrityksenä
Yhteystiedot

"Paikallisen yrityksen kanssa yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta."

As. Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 6:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Peltovuori on ollut hyvin tyytyväinen jo yli 4 vuotta kestäneeseen yhteistyöhön TL-Maintin kanssa. "Paikallisen yrityksen kanssa toimiminen on miellyttävää ja luontevaa. Palautteisiin ja toiveisiin vastataan nopeasti, tutut ihmiset vastaavat puheluun ja talokohtaiset huoltomiehet ja siistijät tuntevat talomme asiat valmiiksi."